Contact

Hoe word je lid?

Hier kan je je registreren om lid te worden van onze zwemschool of zwemclub. Deze registratie is geen inschrijving.

Je kan je nog steeds registreren, maar wij kunnen echter geen garanties bieden. Wij weten momenteel nog niet of, hoeveel en waar we zwemwater ter beschikking zullen krijgen. Tot zolang staat het nog helemaal niet vast of en op welke manier ZVO en Zwemschool zullen verder gaan.

De huidige deelnemers van de zwemclub kunnen zich herinschrijven tot 24 augustus via de uitnodigingsmail die ze zullen ontvangen via Peepl. Daarna vullen we de vrijgekomen plaatsen in met de geregistreerde kandidaten. De huidige deelnemers aan de zwemschool en de eerste reeks kleuterzwemmen kunnen zich registreren tot 24 augustus.

Broers en zussen van huidige deelnemers of leden en de deelnemers van het kleuterzwemmen seizoen 2023-2024 hebben voorrang tot inschrijven tot 15 juli of tot alle plaatsen ingenomen zijn.

Na 24 augustus krijg je informatie over de mogelijkheden en voor nieuwe kandidaat leden van de zwemclub volgt dan een uitnodiging om deel te nemen aan het proefzwemmen op 31 augustus vanaf 10 u. Jongeren en volwassenen moeten niet deelnemen aan het proefzwemmen en krijgen na 24 augustus een mail omtrent de mogelijke opties.

Wil je inschrijven tijdens de loop van het zwemjaar en de groepen zijn niet volzet dan kan je contact opnemen met Patrick.

Neem contact op met:

Patrick Hoorelbeke
Patersonstraat 26
BE-8020 Oostkamp

Mail: patrick@zvo.be
Mobiel: 0498 14 57 15

Word lid

Wil je lid worden van onze fantastische club? Klik hier voor meer info.