ZVO

Onze trainers: wie zijn ze?

Word trainer! We beschikken over een team gediplomeerde en ervaren trainers die elke week hun vaste groep begeleiden en opvolgen. De leden worden opgedeeld in niveaugroepen van een 10- tal personen. Afhankelijk van dat niveau werken onze trainers hun lessen uit. Tijdens het seizoen wordt er gewerkt aan techniek, conditie-opbouw, sprint en wedstrijd, afstand zwemmen. Er is aandacht voor een speels element; het moet leuk blijven. Bij de jeugd wordt er elke laatste les voor een vakantie de helft van de tijd gespeeld. Autobanden en ander materiaal komen in het bad, een partijtje waterpolo... maken van die training iets prettigs.

Een trainer: hoe word je dat?

Om ons trainersbestand op peil te houden, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe trainers. Ben je 18 jaar of ouder, zwem je goed of graag en wil je dit anderen leren, dan is training geven misschien iets voor jou.

Wat verwachten we: Laat je niet afschrikken door alles wat hierboven staat. Heb je geen attest, dan kan je dat altijd behalen door het volgen van een cursus. Klik op 'word trainer' en je komt meteen op de website van BLOSO. Na wat doorklikken krijg je alle info over de cursus initiator zwemmen. Heb je zin om de cursus te volgen, neem dan in ieder geval contact op met iemand van het bestuur, want na 2 jaar actieve dienst als trainer; krijg je van ons je inschrijvingsgeld terugbetaald.
Als je training geeft, dan krijg je een forfaitaire onkostenvergoeding.

Trainer worden dat wil ik wel!

Maar je aarzelt, durft niet goed, of zit nog met vragen. Neem dan contact op met Dimitri Declerck of met Patrick Hoorelbeke; zij kunnen je meer vertellen.