Zwemkermis

Zwemkermis

Op zondag 17 november organiseert onze zwemclub in samenwerking met de gemeente en de sportraad de Zwemkermis, een heuse Vlaamse kermis in en om het water. De namiddag start om 12u30 in het zwembad en duurt tot 14u00. Een leuke namiddag voor iedereen van de zwemclub, maar ook voor alle kinderen van 6 tot 14 jaar die geen lid zijn van ZVO en die 50 m kunnen zwemmen. De ideale gelegenheid om je vriendjes en vriendinnetjes te laten kennis maken met het zwembad en de club waar je wekelijks komt trainen.

De deelname is gratis, en na afloop ontvangt iedere deelnemer nog een leuke gadget aangeboden door de sportraad.

Indien je wil deelnemen, dan moet je wel vooraf inschrijven. Leden kunnen dit doen via Peepl, niet-leden kunnen inschrijven via het formulier hieronder.

Daarnaast willen we jullie graag een activiteit van de gemeente Oostkamp voorstellen. In de mix = samen dingen doen, (groot)ouders en (klein)kinderen kunnen samen genieten van een uitgebreid aanbod cultuur, sport en creativiteit. Deze activiteit gaat door op verschillende locaties in Oostkamp, o.a. ook in de Valkaart. Daar vindt om 16h40 ook de kleurrijke slotperformance plaats. Na de zwemkermis kan je dus nog aansluiten bij In de Mix en doe je 2 leuke dingen op 1 namiddag. Info over 'In de mix' bij vrijetijd@oostkamp.be, tel 050 819 900.

Meer informatie in verband met 'in de mix' kun je lezen op de Facebook-pagina.

Het inschrijvingsformulier bevindt zich onder de flyer.De uiterste inschrijvingsdatum is verlopen.