Zwemkermis

Zwemkermis

Op zondag 18 november is er in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst en de sportraad onze spelletjesnamiddag. De namiddag start om 13 uur 30 en is gedaan om 15 uur 30. Het wordt een heuse Vlaamse kermis in en om het water. Een leuke namiddag voor iedereen van de zwemclub, maar ook voor alle kinderen die 50 m kunnen zwemmen van 6 tot 14 jaar (gratis inkom).

Indien je wilt deelnemen, hoef je enkel hieronder volgende gegevens in te vullen...

Daarnaast willen we jullie graag een activiteit van de gemeente Oostkamp voorstellen. In de eco-mix = "samen dingen doen": ouders, grootouders en kinderen kunnen samen genieten van een uitgebreid aanbod cultuur, sport en creativiteit.
Een gezellige zondagnamiddag voor jong en oud, met als thema 'ecologie'. Deze activiteit start om 14 uur. Je kan kiezen om eerst naar de zwemkermis te gaan en vervolgens, vanaf 15 uur 30 aansluiten bij eco-mix. Dan betaal je 2 euro ipv. 4 euro. Dan doe je 2 leuke dingen op 1 dag.

Waar: sport- en cultuurcentrum De Valkaart
Wanneer: zondag 18 november | 14-17 uur
Prijs: 4 euro per deelnemend kind (tot 12 jaar), (groot)ouders genieten gratis mee

Meer informatie in verband met 'in de mix' kun je lezen op de website van de gemeeente Oostkamp of op de Facebook-pagina.De uiterste inschrijvingsdatum is verlopen.