Archief

Clubkampioenschap 2020

Verslag

Zondag 19 januari kon je weer op de koppen lopen in de Valkaart, want ZVO hield er zijn jaarlijks clubkampioenschap. Dit is een wedstrijd enkel voor de leden van onze club. Alle categorieën zijn vertegenwoordigd, vanaf de jongste zwemmertjes die er pas dit seizoen bijkwamen tot zij die reeds 40 waardevolle jaren lidmaatschap op de teller hebben.

Er waren dit jaar 101 deelnemers. 50 ervan waren eendjes, dat betekent jeugd t/m 10 jaar.

Er werden afstanden gezwommen die voor iedereen haalbaar waren en elke categorie had dan ook zijn eigen clubkampioen/e.

Naast de kampioenen deden er uiteraard nog vele andere zwemmers mee. De uitslagen per leeftijdscategorie en de uitslagen volgens afstand kun je op een andere plaats hier bekijken.

De persoon die de special act verzorgde was opgehouden door fileproblemen en dat gaf ons de gelegenheid om nog eens op onze succesvolle actie ‘Zwem je warm’ terug te blikken. De kinderen konden nadien toch nog genieten van de verrassingsact. Daarna volgde de medaille-uitreiking met heel wat gelukkige gezichtjes. Tenslotte waren er voor de zwemmers en hun vele fans in een overvolle bovenzaal nog boterkoeken met koffie of chocomelk.

De vele vrijwilligers hebben opnieuw het beste van zichzelf gegeven om iedereen een leuke dag te bezorgen. Bedankt hiervoor!

Klik op de link hieronder om de resultaten te bekijken: Met dank aan fotografen Mieke en Romain kun je hier een heleboel foto's bekijken.