Archief

36ste zwemfestijn van 1001 meter

Verslag

Deelname van de eigen Zwemclub de Valkaart, Zwemclub de Dolfijnen Zomergem, Vrije Zwemmers Nieuwpoort naast enkele individuelen van Vrije zwemmers Ronse, Swimming Team Aalter en triatlonclub SMO. Daarnaast ook nog 15 niet aangesloten zwemmers. Onze eigen ZVO leverde met 40 het grootste aantal deelnemers als club.

Het record aantal van vorig jaar werd niet gehaald wegens allerlei redenen: griepvirus, ‘concurrerende’ zwemwedstrijd en andere organisaties. Toch kwamen we nog aan 97 individuele deelnemers en 56 deelnemers aan de estafette.

De beste individuele tijd was bij de heren voor Lucas Van Cauwenberghe van de Zomergemse dolfijnen in de bijna recordtijd van 12’37” en bij de dames was dat Lisa De Braekeleer eveneens van de Zomergemse dolfijnen in 13’54”.

Ook de zwemmers van de eigen zwemclub ZVO lieten zich niet onbetuigd. Beste bij de heren was opnieuw Jeroen Gernaey in een tijd van 14’38” en bij de dames was dat Melanie Decq in 17’17”.

Oudste/jongste deelnemers en beste per leeftijdscategorie kan je vinden in de uitslag.

Schepenen van sport Franky De Jonghe mocht de wisselbeker, een optelling van de telkens de 3 beste tijden bij de jongens en de meisjes per club, overhandigen aan de grote slokop van trofeeën, Zwemclub de Dolfijnen Zomergem.

Bekijk hieronder de diverse resultaten en statistieken. Het eerste bestand bevat alle gegevens in één document:
Alle resultaten samen
Estafette
Per leeftijdscategorie
Oudste en jongste deelnemers
Wisselbeker
Deelnemers per club