Archief

1001 meter

Verslag | Foto's

Hierbij alle resultaten:

Resultaten individueel
Resultaten individueel ZVO
Resultaten wisselbeker
Resultaten estafette
Beste per leeftijdscategorie
Oudste en jongste deelnemers
Aantal deelnemers per club

Deelname van de eigen Zwemclub de Valkaart, de Bredense Bruinvissen, Vrije Zwemmers Ronse, Zwemclub de Dolfijnen Zomergem, Triathlon club Damme en Vrije Zwemmers Nieuwpoort.. Daarnaast ook nog 17 niet aangesloten zwemmers.

Er waren 138 individuele deelnemers die samen dus 138.000 meter zwommen. 84 zwemmers verdeeld over 11 ploegen zwommen daarna ook nog eens 1000 meter in estafette, goed voor 11.000 meter extra.

De beste individuele tijd was bij de heren voor Dennis Dieussaert van de Bredense Bruinvissen in een bijna-recordtijd van 12’56”en bij de dames was dat Lisa De Braeckeleer van Zwemclub de Dolfijnen Zomergem.
Ook de zwemmers van de eigen zwemclub ZVO lieten zich niet onbetuigd. Beste bij de heren was Wouter Desiere in een tijd van 14’34” en bij de dames was dat Eline Zwaenepoel in 16’40”.

De estafette werd gewonnen door de eerste ploeg van Zomergem in een zeer scherpe tijd van 9’48”.

Oudste/jongste deelnemers en beste per leeftijdscategorie kan je vinden in de uitslag.

De schepen van sport mocht de wisselbeker, een optelling van de telkens de 3 beste tijden bij de jongens en de meisjes per club, overhandigen aan de grote slokop van trofeeën: Zwemclub de Dolfijnen Zomergem.