Archief

Uitstap jeugd Duinenwater

Verslag | Foto's

Zaterdag 23 februari was het zover! Gaan zwemmen naar Duinenwater met de zwemclub! We zijn rechtstreeks naar het zwembad gereden. Daar was het nog even wachten op de andere leden van de club. Die kwamen met de bus. Ondertussen hadden we ruimschoots de tijd om de glijbanen te bestuderen… 4 glijbanen met allerlei kronkels en een zekere snelheid… “ En jij gaat mee zwemmen he?” , vroegen Jesse en Michiel.” Tuurlijk jongens, mama kan dit wel” (slik, wat een moeder niet lijden kan!).

Eindelijk was de bus daar. Vele lachende gezichten met een zakje boterkoeken. “Waauw”, we krijgen nog boterkoeken ook!” Voor the kids kon hun plezier niet op!

Tijd om naar binnen te gaan en te zwemmen. Alles kon niet snel genoeg gaan! Vlug, vlug, … Onderling werd er druk besproken wie wat eerst ging doen. Vlug die kleren weg in het kastje en weg waren ze!

Jesse, Michiel en Gaultier vertrokken in looppas naar de glijbanen. Kom maar mee mama… en mama maar lopen!

De glijbanen waren “super”, “de max” en zoveel meer! Indien ze genoeg kregen van de glijbanen was er natuurlijk ook het golfbad, de sauna en last but not least…het “ijskamertje”. Ja, ja, echte ijsblokken dat je zomaar over jezelf kon gieten of (hoe kan het ook anders) op een ander!

Voor we het wisten was het tijd . Iedereen nog snel die overheerlijke boterkoek opeten met een lekker sapje.

Eenmaal thuis was het ’s avonds heerlijk stil. Iedereen was moe maar tevreden!

Ja, het was een superdag dat zeker voor herhaling vatbaar is!!!!

Jesse, Michiel en Liesbet