Archief

Scholenmarathon 2009

Verslag | Foto's

Op 15 november ging de jaarlijkse scholenmarathon door georganiseerd door de gemeente Oostkamp en de sportraad met medewerking van onze zwemclub.

In het toaal waren er 18 ploegen. Opnieuw hadden wij 2 goeie ploegen: een jeugdploeg die deelnam met de categorie verenigingen en een volwassenploeg die deelnam met +18. Per categorie werd er 20 minuten gezwommen. Wie het meeste lengtes had werd, was gewonnen.

Charlotte, Annelies, Nina, Emma, Celine, Robbe, Jasper, Wannes, Robbe en Jente gingen met een enorme drive vooruit. Elk zette zijn beste beentje voor. Ze hadden het in het eindresultaat niet zo makkelijk omdat de ploegen waartegen ze streden allemaal van een hogere leeftijd waren. Ze eindigden op de vierde plaats. Wat een mooi resultaat is.
Bedankt voor jullie deelname.

Daarnaast gaven de volwassenen (Cynthia, Elke, Philip, Geert, Sigrun, Geert, Mart, Mieke, Tim, Stefanie en Patrick) er een serieuze lap op en eindigden op de eerste plaats in hun categorie. Ook aan hen en aan de supporters van harte bedankt voor jullie deelname.