Archief

Feest 30 jaar ZVO

Verslag | Foto's

In elke familie wordt er op belangrijke gebeurtenissen feest gevierd. Omdat de zvo lijkt op een familie en 30 jaar een mooi rond getal is vonden we dit voldoende redenen om te feesten.

De voorzitter vatte de club samen als een bonte familie en sprak bijna elke genodigde aan. Zo waren er aanwezig: de moeders van de club, onze vorige trekkers annex voorzitters; een goeie buurvrouw met name van kvo, enkele uitwijkelingen die even terugkwamen voor een avond uit, oud-train(st)ers dus. Het voltallige team meters en peters, ook bestuur genaamd, werd in de bloemetjes gezet. Extra aandacht voor een suikernonkel en suikertante met name de secretaris en penningmeester die geŽerd werden voor moed en zelfopoffering. De kindjes van de club werden uiteraard ook genoemd, want zonder trainers staan wij nergens. De aanwezige neven en nichten die er steeds staan met een leuke ploeg om vrijwillig bij te springen op de evenementen van de club waren blij dat zij niet vergeten werden in de speech. …ťn iemand van het bestuur moest zich die avond in het bloed, zweet en tranen bewijzen door muziek te draaien zodat iedereen zich zou vermaken. Hij werd dan nog bestempeld als het lelijke eendje en een beetje stiefmoederlijk behandeld gedurende de avond. Toch werd hij niet vergeten. In de toekomst hoopt de voorzitter met een gestage uitbreiding van de uren en veel familiale pret.

Na de speech staken 88 feestgangers op 16 februari de voetjes onder tafel in het boldershof. Daar werd ons op aandoenlijk, Ďsierlijkeí wijze bevolen het buffet aan te spreken. Ons bord werd gevuld met heerlijkheden uit de zee en veel lekkers uit de Vlaamse polders. Een overweldigend dessertbuffet moest alle resterende gaatjes vullen.
Sportief, zoals we zijn, moesten die calorieŽn snel afgewerkt worden. Gelukkig werd goeie muziek gedraaid, was er voor elk wat wils. Enkele dartele dames huppelden rond op de quick-step. Moest je het nog niet weten, partnerruil loopt dikwijls op een sisser af. Anderen konden zich vermaken op deuntjes uit de jaren tachtig en zo meer. De rest kon verstaanbaar babbelen en oude verhalen opdissen.

Ik blik tevreden terug op dit ganse feestgebeuren. Op naar 40 jaar!

En volgende keer is het aan de kindjes in Sun parcs.