Archief

Afsluiten zwemjaar 2006-2007

Verslag | Foto's

Met het bestuur en de trainers sloten we op een feestelijke manier het werkjaar af. We zijn een sportclub en willen sportief eindigen. We zoeken iets origineels en uitdagends. Dit jaar was dat boogschieten. De pijlen werden gescherpt en het doel was binnen handbereik. Na de deskundige uitleg van een ervaren schutter, die ons heel wat tips gaf om de roos te halen, mocht ieder proberen. Toen pas zagen we wat. Omwille van de veiligheid werden een paar bestuursleden onmiddellijk naar de toog verbannen, ze hadden daar schijnbaar geen last van. Anderen schoten gaten in, ik denk, de houten schutting. Omdat het uitgesproken was in een vreemdsoortig dialect kan het ook iets anders geweest zijn. Het was in elk geval NIET de roos. Zoals steeds met boogschieten in de zwemclub, moesten we plots stoppen omwille van de regen.

Op die afsluit was er dit jaar ook iets ernstigs gepland. Met het bestuur evalueren we steeds het voorbije werkjaar, maar dit deden we nu ook eens samen met de trainers. Er kwamen wat haalbare ideeŽn uit.

De buikjes werden gevuld met lekkere kip met friet. Met een volle maag namen we het boogschieten opnieuw op tot het donker werd en we geen pijlen meer zagen. Hieronder enkele sfeerbeelden.