Archief

Clubkampioenschap 2023

Verslag

Zondag 15 januari 2023 konden we na 1 jaar niet en vorig jaar een corona-versie, eindelijk nog eens opnieuw uitpakken met een clubkampioenschap old school, zwemmen, special act, uitreiking medailles en huldiging clubkampioenen, en afsluiten met de traditionele boterkoeken met chocolademelk.

Je kon weer op de koppen lopen in de Valkaart, want er waren niet minder dan 119 deelnemers aan ons clubkampioenschap, die ook een ganse horde fans meebrachten. Dit is een evenement enkel voor de leden van onze club. Alle categorie├źn zijn vertegenwoordigd, vanaf de jongste zwemmertjes die er pas dit seizoen bijkwamen tot zij die reeds 40 of meer waardevolle jaren lidmaatschap op de teller hebben.

47 van de 119 deelnemers waren eendjes, dat betekent zwemmertjes van 10 jaar of jonger.

Er werden afstanden gezwommen die voor iedereen haalbaar waren en elke reeks had dan ook zijn eigen clubkampioen/e.

Naast de kampioenen deden er uiteraard nog vele andere zwemmers mee. De uitslagen per leeftijdscategorie en de uitslagen volgens afstand kun je op een andere plaats hier bekijken.

De theaterzaal was nog niet beschikbaar voor de special act van ons ledenfeest, en ook de bovenzaal was iets te klein voor de ongeveer 270 boterkoekeneters. Gelukkig konden we uitwijken naar de grote tent die nog steeds opgesteld stond naast het zwembad, die ook helemaal gevuld werd met zwemmers en fans.

De vele vrijwilligers hebben opnieuw het beste van zichzelf gegeven om iedereen een leuke dag te bezorgen. Bedankt hiervoor!

Resultaten per categorie
Resultaten alfabetisch
Resultaten clubkampioenen

Foto's:
Foto's van fotograaf Hannes
Foto's van de sportraad/Romain