Archief

Zwemloop 2022

Verslag

Na 3 jaar wachten ging onze 12de Oostkampse zwemloop opnieuw door, een organisatie van 2 Oostkampse sportclubs, zwemclub ZVO en duathlonclub DVB met de medewerking van de Oostkampse sportraad. We konden opnieuw organiseren binnen het kader van sportcomplex de Valkaart, waar het aantal deelnemers jammer genoeg teruggevallen was tot ongeveer de helft van vorige jaren.Corona-schrik, een te groot aanbod aan andere activiteiten, kregen de jongeren andere interesses? Wie zal het zeggen.We kregen 80 individuele deelnemers aan de start en 19 duo's, en wie er was heeft zich hopelijk geamuseerd op een aangename en sportieve namiddag.

De volledige uitslag per leeftijdscategorie kan je hier vinden. En op het einde van de week volgend op de zwemloop zal je ook 2 uitgebreide fotoreportages kunnen bekijken.

Alle aankomstfoto's zal je kunnen zien op de site van de Oostkampse sportraad. Waarschijnlijk zal je jezelf er wel ergens terugvinden.

Andere foto's die het ganse gebeuren weergeven zal je vinden op de site van Fotograaf Hannes op de link: site fotograaf Hannes